Reacties van patienten in de huisartspraktijk over de MatriXmethode Ik ben een gewoon mens, maar vaak nemen de gedachten me mee op de loop en ik zou ze weleens willen laten stoppen.... Ik heb een oplossing gevonden:
Doe de MATRIX !!
Reiny 


Bedankt Adrie ,,ik ben een van de velen die er erg veel baat bij heeft ,en zal het blijven volgen bij je ,ik zat vastgebonden in mijn lichaam ,,werd er ziek van ,Adrie zag mij op een moment dat ik echt even mijn hoofd op hol had ,Ze zag het en heeft mij laten praten ,,pfffff ,was het even kwijt ,Ik hou echt niet van hokes spokes en weg is alles ,,Maar Ik ben er heel zeker van dat het helpt ,en gelukkig erbij daar ik een blok beton van mijn schouders af heb gegooid ,,Voorgoed ,Zo belangrijk hoe MatriXmethode Werkt ,,70 jaar heb ik gevochten ,van af baby ,Maar ik ben een bewijs ervan dat het helpt ,Zonder medicatie zonder wat dan ook ,ALLEEN JE NA EEN PUNT BRENGEN WAT JE LICHAAM EN ZEKER JE GEEST ZIEK HEEFT GEMAAKT ,,het verdwijnt als je zelf mee werk VOORGOED UIT JE GEEST EN LICHAAM ,,het helpt mijn omgeving ziet dat ik rustiger ben en er heel goed met die zware lasten die ik HAD kan omgaan ,,ZONDER DE BEHANDELING van Adrie was ik er nooit gekomen ,,en had ik geen gelukkig leven meer kunnen lijden ,,Adrie Bedankt ,Ga AUB ,hier mee door ,voor mij ben jij een vredes duifje ,,die ik heel graag op mijn schouder mee wil dragen ,,Fijne jaarswisseling


Reactie van moeder van 6 jarig zoontje:
Hij was na de therapie erg moe en had hoofdpijn...zelf gaf hij de dagen erna aan dat zijn stroom veel minder was in zijn hoofd en dat het op school beter ging. Zelf vond ik hem de dagen erna rustiger, toegankelijker en liever...hij was niet steeds zo boos en verdrietig...Ik kijk er positief op terug en hij gaf aan nog wel een keer naar je toe te willen...

Reactie van volwassen vrouw:
Ik had beloofd om je te laten weten hoe het is gegaan na de behandeling van vorige week. 
Wat ik merk is dat als ik nu aan het fragment denk, dat het rustig is in mezelf. Ik weet niet of dat zo blijft als er zich weer een emotionele trigger zich voordoet, maar voor nu is het prettig.
Ik vond het vooral prettig dat ik stil kon staan (zonder woorden) wat iets met mij gedaan heeft op het gebied van voelen, denken, horen en zien. De erkenning die ik zo graag van andere wil, is hierdoor minder geworden. Door er bij stil te staan (en niet door het alleen te benoemen) mocht het er zijn.Op dit moment merk ik meer ruimte om te kunnen leren en daar ben ik erg blij mee!

Het heeft mij heel goed geholpen, want waar ik last van had is weg en ik heb nu geen woede aanvallen meer. 


 Het heeft mij de kracht gegeven om situaties te kunnen beheersen,
terwijl eerder de situaties mij beheersten. ( na 6 weken) 


Bedankt voor alles. Het heeft mij erg geholpen! Ik ben zekerder geworden van mijzelf en kom meer voor mijzelf op. ( na 2 maanden)


Ik ervaar de behandelingen als helend.
 Het haalt voor mij de lading van heftige traumatische gebeurtenissen af waardoor ik steeds weer een stapje verder kom. in het grote proces van terug komen bij mezelf. Het is als een ui die laagje voor laagje steeds verder word gepeld. Waarbij ik mezelf op een steeds dieper niveau kan ontplooien. En het allermooiste aan de behandelmethode is dat je niet hoeft te vertellen waar het over gaat. De therapeut leid me door t hele proces en met een 10 min is er een trauma behandeld! Wouw wie had ooit gedacht dat dat zo snel en gemakkelijk zou gaan? Naderhand voel ik me even emotioneel en daarna moe, maar dat is allebei maar van korte duur. 
 Al met al vind ik het een fantastische behandelmethode die ik iedereen zou willen/kunnen aanraden. Behandeling meegemaakt!
Ongelooflijk, wat is dit een mooie methode!
Mensen het werkt echt!
Schroom niet, ga ervoor!

 

De matrix behandeling heeft mij goed gedaan! Ik ga nu anders met mijn verdriet om en ik kan zelfs weer zachtjes muziek horen, wat voor mij onmogelijk was. Ik heb 2 hele nare ervaingen uit mijn traumatische jeugd weggedaan en dat luchtte op!! Ik heb er nu geen nachtmerries meer van en de beleving kan ik nu ( 2 maanden later ) niet meer terughalen. Na de behandeling moest ik mezelf wel even hervinden, EMDR is eerder geprobeerd, maar dat lukte niet door mijn sterke gevoeligheid voor allerlei prikkels. Ik liep eerder weg bij de EMDR, maar dit heeft me heel erg goed gedaan, en het was prettig dat ik niets hoefde te vertellen.

[nl]-->
"Je kan zelf de regisseur worden over
je eigen hoofd"