Wat leuk dat je op mijn website kijkt, welkom!

Adrie van der Wijst

.

Mijn naam is Adrie van der Wijst en ik ben 57 jaar. Ik ben getrouwd met Henny en samen hebben wij 3 volwassen kinderen.

Al jong was ik geïnteresseerd in mensen. Ik houd van mensen en ik vind het interessant hoe iedereen verschillend met moeilijke situaties, maar ook met de mooie dingen van het leven omgaat. Ik koos daarom om te gaan  werken in de gezondheidszorg en ik heb op veel gebieden binnen  de zorg gewerkt. Ik ben begonnen als A en B verpleegkundige, en ik heb ervaring in de reguliere en de psychiatrische thuiszorg. Later heb ik mijn diploma HBO maatschappelijk werk en dienstverlening gehaald en daarmee heb ik in de ambulante gezinsbegeleiding en als maatschappelijk werker in de psychiatrie gewerkt.

Momenteel werk ik als praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg (POH GGZ) bij verschillende huisartsen. In Harderwijk binnen het Gezondheids Centrum Harderwijk  en in Barneveld bij huisarts Abed.

Ik loop/ liep er in het werk bij de huisarts  tegen aan dat er voor psychologen lange wachttijden zijn en dat de trajecten die aangeboden worden vaak langdurig zijn. Ik zocht naar een methode die snel en effectief werkt en daarom heb ik de opleiding tot MatriXcoach gevolgd bij Ingrid Stoop. Ik ben erg onder de indruk van deze eenvoudige, effectieve en direct werkende methode en ben blij dat ik dit in de huisartsenpraktijk in kan zetten. Ik merkte al snel dat patienten erg blij zijn met deze methode en dat het effect blijvend is.  Ik  merk dat er vraag is naar uitleg over deze methode en  coaching, en daarom heb ik deze website gemaakt. 

De MatriXmethode laat de regie over het hoofd bij de persoon  zelf vandaar mijn naam:

JOUW HOOFDZAAK 

Mensen die mij kennen omschrijven mij als nuchter, laagdrempelig en betrouwbaar.

Als ik niet aan het werk ben, loop ik graag met mijn hond in het bos. Ik zing in een koor en ik hou van gezellige dingen doen met familie/ vriendinnen.

waarom ik blij ben met  de matrixmethode 
"Je kan zelf de regisseur worden over
je eigen hoofd"